Här är hon!

Min nya pärla. Hoppas bara vi ska komma överens nu också.
Det blev en Pfaff Coverlock 4.0, en kombinerad overlock och covermaskin. Vet inte vad jag tycker om det, jag har ju inte testat, men den har det jag önskade mig allra mest nämligen automatisk trådspänning. Fråga mig inte varför det är så viktigt, men jag höll på att bli tokig på min lilla s15 som inte hade det. En gång i tiden lånade jag en maskin av min syster, den var inte automatisk men den talade om hur jag skulle ställa trådspänningen och det sparade jag mycket tid på.
Låter illa att jag prutat, jag väljer att kalla det förhandla istället. För knappt tio tusen fick jag maskin, fem extra pressarfötter och tio trådkoner. Bättre än de tolv tusen som den lokala butiken skulle ha för enbart maskinen. Så jag är nöjd, och gubben är nöjd som äntligen slipper höra mitt tjat om ny maskin.

2 svar to “Här är hon!”

 1. maria Says:

  Låter JÄTTEBRA att du prutat – jag prutar alltid till min mans förtret… tills vi kommer ut ur butiken och han säger jättebra, där sparade vi 500! 🙂

  Var köpte du maskinen? Tyckte att du fick ett bra pris…

  • Emma Says:

   Hej Maria!
   Typiskt karlar… 😉
   Maskinen är köpt hos be-ge sycenter i malmö. Det lönar sig verkligen att kolla runt.. fanns ett par som var villiga att gå ner i pris, andra kunde absolut inte trots att det var samma maskin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: